asmiera bloggy: entry pasal cik meon dan cik bedah(bukan nama sebenar)
 

entry pasal cik meon dan cik bedah(bukan nama sebenar)

assalamualaikum semua,
dalam minggu ni jugak, kira kira empat hari yang lepas, cik meon ni dah putus ngan boyfriend dia. sebab? laki tuh curang lah! ape lagi. kenapa laki tak pernah nak cukup satu? padahal diorang ni dah couple setahun sebulan 15hari. situasi ni dah kali keempat aku usyar. dah empat pasangan aku kaji. lagi menambahkan rasa tak percaya aku kat laki. aku hanya percaya seorang lelaki di dunia ni, guess who? tapi kawan saya cik bedah lak yang over bila dapat tahu cik meon putus.
minggu lepas,cik bedah putus ngan boyfriend dia. diorang ni pulak dah dua tahun lebih couple. sayang kan? laki tuh agak baik lah jugak. baik baik pun, ingat takleh curang ke? putus atas dasar taknak kecewa kan cik bedah ni. ex cik bedah ni ada minat sorang perempuan yang baru tiga bulan diorang kenal. patutnya dia pilih yang dia kenal tiga tahun, bukan tiga bulan. ada ke patut dia kata sayang dua dua dan tak sanggup nak pilih? kalau tengok dari mata kasar, memang nampak macam adil. tapi adil ke bagi perempuan yang dah couple dua tahun dibandingkan dengan baru kenal tiga bulan?
tak mengapa wahai kawanku. bagi mereka memanglah begitu. kerana hubungan mereka baru setahun jagung. dah lama lama nanti baru kita tengok apa akan jadi. cheer dear ;) aku tau kaw boleh cari pengganti punya . capricorn kan? hahha :D

3 suka cakap cakap:

  1. cek bdah dah tau..
    cek meon pon da tau..
    yg aq na tau skunk spew bdak lki yg ko trust tu..
    na kte bpak ko..adx ko na letax mne..
    mesti org tue special siot tuk ko haha..

    ReplyDelete
  2. cik meon sape ngek ? aku ta maksud kan yana lahh . sape dak laki tuh ? hahha :D adela :p

    ReplyDelete
  3. Aq tau la...bkan yana skali pon...
    ceh na brahsia nan aq...kkk....
    aq xna la cbok psal org...
    tpi aq na tau hahaha...

    ReplyDelete

suka ? comment lahh :)

Powered by Blogger.