asmiera bloggy: dah berjaya letak wishlist and follow & dashbord button !
 

dah berjaya letak wishlist and follow & dashbord button !

assalamualaikum kumako !

kini dah masuk bulan empat . tak lama lagi exam mid year , pastuh percubaan pulak :face30: . camne ni camne niii ? blogger-emoticon.blogspot.com . asmiera , keje ko kalo cuti sekolah :65: pagi lepas subuh , edit blog sambil online . lepas tuh tengahari membuta sampai zohor . lepas zohor , tengok tv blogger-emoticon.blogspot.com . petang lepas asar sambung balik online . bile nak study nyer :s: malam :s: okayh , bole terima agy . tapi engad , kalo nak dapat straight A's ( tengok dalam wishlist ) , study malam hanya dua jam tak cukup :r:


oke oke , lepas ny aku akan kurangkan tengok tv dan tydo :face60: . tapi editting blog dan melepak ngan kawan tak lahh . hee :face42: . itu penting untuk release tension :q: hohho :face71: .


okay , nak share sikit . guna old post editor ny , agak sedikit takbest . sebab susah nak letak gamba . dala aku ny jenis yg suka menempek banyak gamba kat post :face72: . so sekarang dah susah sebab bila tekan 'add image' , dia akan keluar ke window baru . tapi window tuh jadi blank . macam gmb bawah nieh .


jadi kalo nak jugak letak gamba , aku kena guna internet explorer yg lama tuhh :face59: . lepas dah letak gambar , tukar balik ke modzilla . kan dah jadi dua kerja :face74: . jadi camne erk nak atasi
:120: haiyaaa .


blogger-emoticon.blogspot.com ohye , dah berjaya letak wishlist and follow & dashboard button ! blogger-emoticon.blogspot.com tersangat lahh happy . tataakumako !

No comments:

Post a Comment

suka ? comment lahh :)

Powered by Blogger.