asmiera bloggy: New year, New Skin !
 

New year, New Skin !

Assalamualaikum. Hey, Asmiera. Orang lain 3 minggu lepas post entry pasal New Year, kau baru sekarang? Nampak sangat kemalasan kau nak post entry ni kan? Puii pemalas -,- Okay aku tak berminat nak cerita pasal New Year, pasal cerita tuh dah lapuk. Aku pun tak berminat nak cerita pasal aku punya PLKN, sebab aku habis 'balik' PLKN lama dah. Aku nak cerita pasal.......

Hey, aku sekarang ni dah post entry tanpa perlu buat rangka dulu dah! HAHA ;D bangga aku :P tak perlu aku menulis dah, serious janggal ! *puii bajet. Em em, aku agak baru dua or tiga minggu lepas aku tukar skin blog, dan sekarang aku tukar lagi. Haha, dah masuk tahun 2012 tukar skin blog sampai dua kali, post entry baru harini sekali, teruk! Baik takyah ada blog kau Asmiera -,- Dahlah lepas ney malas aku tukar dah. Lepas ney tktahu lah aku nak buat apa bila unline kalau tak edit blog T.T

Btw, i got this skin from here , and aku pun dah edit sikit-II taknak bagi sama dengan orang lain. Nanti orang kata aku copycat pulak. Atleast, background lain, header lain. Kalau style sama takpe lah kan. Nak buat cemana. Kalau style pun lain baik aku buat sendiri coding semua kan. Kalau aku pandai lah. The problem is, aku tak master dalam coding HTML nieh. Setakat re-edit sikit-II bolehla kan. Dan dan, terimakasih pada photobucket sebab sponser saya backround untuk body, blockquote dan macam-II lagi lah kan. *gaya macam artis yang menang AWARDS, takbolehblah ! ;D bawah ney antara link yang banyak bantu aku.

http://www.fibox.ws/
http://www.glitter-graphics.com/
http://www.facebook.com/badges/
http://nabiyha-lovalife.blogspot.com/
http://nieysasyahirah.blogspot.com/
http://wanhazel.blogspot.com/

dan banyak lagi, aku tak ingat. k dah. dah sejam lebih aku nak post entry nii saje. First time lah konon post entry tanpa perlu buat rangka. HAHA kbai ^^

p/s : maaf blog ini tiada gambar, sebab aku malas edit gambar. *puii asyik dengan malas dia jea.

No comments:

Post a Comment

suka ? comment lahh :)

Powered by Blogger.