asmiera bloggy: Kak Dana's Wedding (full of pictures)
 

Kak Dana's Wedding (full of pictures)

Asssalamualaikum. Nak cerita pasal wedding ni. Tapi wedding nya 10 hari yang lepas. Haihh aku selalu lambat kalau nak post apa2 pun tak kisah lah insta ke blog ke. Mesti lambat -.- Lepastu bila dah ada masa nak post bagai, taktau nak tulis apa pula. Bila tade masa tu kemain lagi otak ni ligat berfikir nak tulis apa dalam blog. Hahahah kita proceed jelah dengan gambar2. Sebelum tu aku bagi amaran, gambar yg akan ditunjuk banyak gila. So jangan rushing. hahaha and jangan lupa click pada gambar untuk besarkan gambar.
Look at the happy face. Wuuu. Event nya malam pukul 8 gittew. Malam tu hujan taw tapi takde lah lebat gila. Kesian family Dora. Ehh siapa Dora ni pula? Tadi kata Dana? Haaa, kak Dana ni kakak sulung Dora. Dora ni class/house/roomate saya. Jumaat 22 Aug 2014 akad nikah. Sabtu 23 Aug 2014 reception belah perempuan, bertemakan pink juolls. So kitorang pun ambil kesempatan nak melaram juga hihihihi
Sebelum makan, selfie dulu chuolls. Hihihi. Next pictures pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!
 Gambar seterus nya pulak gambar gedik2. So mohon sediakan baldi untuk muntah ye. hahahah
Seterusnya gambar aku bajet bajet model. Hahahah biasa lah aku, tak puas kalau tak ambil gambar tunjuk muka bajet gitu. Hahahaha mohon jangan menyampah
Belum habis lagi kot. hewhewhew
Gambar second tu ada Iqram Dinzly. hmmmm entah betul ke tidak aku eja. Beliau cousin dora actually. And kiri kanan tu peminat setia Iqram. Berebut nak amek gambar. hahah gambar yang keempat ni dah macam gambar kelas, formal gila hahahah
Hi @umisomm, buat apa tewwwwww? *senyum gatal* bangga tak saya letak gambar awak? hahahahah ni gambar umisomm atau nama sebenar beliau Ummi Kalsum binti Jali sedang membuat upacara menghalau jin. Lupa nak cakap, disebabkan berpakaian lain dari yg lain dan tak ikut tema *nak jadi special macam pengantin katanya*, umisomm jumpa jodoh dekat wedding kakak dora ni. Alhamdulillah moga berkekalan :') kahkahkah!
Free styleeeeeeeeeee!
Ohhhh I love the pictures and the background so much!
Gambar atas ni pulak bajet bajet Ariana Rose gittew. hahahaha
Hashtag saya pencinta budak. kahkah tetiba
Look at the happy face oh my God! :'D gambar sebelah tu pulak adalah pictures collection of #danasyahir. Cantik and kreatif gilaa.
Last but not least, giliran aku bila lagi? hahahah tak lah. Sempat ke aku merasa alam perkahwinan? Entah. Excited tu dah lama hilang. Okbai.

p/s: saya dah upgrade blog saya. sila usyar bahagian cbox (click button 'scream me a love song' belah kanan ni --> ) dan  juga dah masukkan widget twitter dan instagram. hihihi sila lawat :P











No comments:

Post a Comment

suka ? comment lahh :)

Powered by Blogger.