asmiera bloggy
 

Kopee Paste Cafe

Testing testing. Ehemm. Assalamualaikum. Testing 1 2 3. Okay berkenaan tajuk entry ni, tu adalah nama satu cafe dekat Manjung ni. Ni cafe hipsturrrrr gittew. Owner dia Melayu tau. Ohh lupa nak cakap, ni tempat kerja saya sebenarnya hihihi nak promote lah ni 😘 sini jual western food. Yg bukan western pulak ada mi goreng, kuew tiaw goreng, nasi goreng. Western ada grill chicken chop, lamb chop, maryland, salmon. Tu biasa. Yg tak biasa nya kat sini macam Sloppy Joe, Sloppy Ben, Chicken Philly, Chicken Submarine, Chicken Cordon Blue and macam2 lagi laa. Haaaa sebenarnyakan 👉👈 niat aku tadi nak testing je tadi hahaha testing apa? Testing post entry guna phone.  Hahaja tu laa testing yee tapi at last, panjang jugak aku type ni. Sebenarnya banyak yg aku nak sembang kat sini tapi tu lah, aku malas nak type pepanjang. Hahah tak habis2 dengan malas kau pergi mereput dgn malas kau tu. Dah lah byr
Powered by Blogger.